2022-11-10

TNKÜ Hukuk Topluluğu Söyleşileri:2 (Hakimlik-Savcılık) Etkinliği Gerçekleştirildi.



 
TNKÜ Hukuk Topluluğu 08.11.2022 tarihinde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Konferans Salonunda Hakimlik ve Savcılık mesleklerine ilişkin öğrencilerimize bilgi vermek ve onların sorularını cevaplamak amacıyla TNKÜ Hukuk Topluluğu Söyleşi serisinin ikincisini düzenlemiştir.
 
Söyleşi için Üniversitemize teşrif eden Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper ARITAN, mesleklerine ilişkin bilgiler vermiş ve öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. 
 
Söyleşi etkinliği, Topluluk Koordinatörü Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'ün Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Sayın Cumhuriyet Savcısı  Alper ARITAN'a teşekkür belgelerini arz etmesiyle sona ermiştir.
 
Yoğun bir ilgi ve katılımın gerçekleştiği ve iki saati aşan söyleşide Topluluk Koordinatörü Arş. Gör. Oğuz Ersöz, Topluluk Başkanı Muhammed Eray Erdem, Başkan Yardımcısı Miray Gül Tanış, Topluluk Saymanı Ahmet Yusuf Yılmaz, Denetleme Kurulu Üyeleri Çağla Uzuner ve Sıla Emeksiz, Topluluk Genel Sekreteri Bengü Sena Aydın, Genel Kurul Üyeleri Doğukan Çavuş ve Enes Talha Sezer ile Komisyon Başkanı Ahmet Aycan ile fakültemiz ve üniversitemiz öğrencileri yer almıştır.
 
Ayrıca söyleşi etkinliğimize Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY ile Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku ABD Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku ABD Öğretim Elemanları Sayın Arş. Gör. H. Selen KAYHAN, Sayın Arş. Gör. F. Ece KEKİL ve Sayın Arş. Gör. Utku ŞAHİN de katılmışlardır.