2023-11-13

Cumhuriyetin Felsefi Açıdan Geniş Anlamı ve Değerlendirilmesi Etkinliği Düzenlendi.

TNKÜ Hukuk Topluluğu ve Hukuk Meclisi Topluluğu tarafından birlikte düzenlenen "Cumhuriyetin Felsefi Açıdan Geniş Anlamı ve Değerlendirilmesi" etkinliği 13.11.2023 tarihinde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı, Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi ABD Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU konuşmacı olarak yer almıştır. Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, Cumhuriyetin anlamı ve tarihsel gelişim süreci hakkında karşılaştırmalı hukuk boyutuyla bilgi vermiştir.

Yüksek düzeyde ilgi gösterilen etkinliğin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU hocamıza, teşekkür belgesi TNKÜ Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ tarafından sunulmuştur.